NORTH Kunstmesse 2019 (6.-8. sep.)

Endnu en gang står Galerie Wolfsen bag Kunstmessen North i Aalborg. Igen i år foregår det under jorden, da kunstmessen indtager P-kælderen under Musikkens Hus.

Sidste års messe bød på en udsolgt soloudstilling for mig, og i år har jeg en række nye værker med i Galerie Wolfsens stand.

Vel mødt!

– Tommas

SOLO PÅ NORTH KUNSTMESSE

Den 28 – 30 september 2018 afholdes kunstmessen NORTH i Aalborg. I denne forbindelse viser Galerie Wolfsen en soloudstilling med Tommas Jørgensen.

SOLOUDSTILLING HOS GALERIE WOLFSEN

Den 10/10 2015 åbnes udstillingen “Animal Turmoil”, som er Tommas Jørgensens første solo hos Galerie Wolfsen.

2015 er gået med fordybelse og forberedelse hertil, og det bliver meget spændende at præsentere resultatet. Ferniseringen er lørdag d. 10/10 kl. 11.00 – samtidig præsenteres Katarina Janeckovas solo “Salmon Lovers”, som ligeledes bliver en seværdig udstilling.

Alle er velkomne

TREND ’15 hos Gallerie Wolfsen

Den 7/2 slår Gallerie Wolfsen dørene op for gruppeudstillingen TREND ’15, hvor Tommas Jørgensens bidrag er tre nye værker fra serien “Still Life”.

2015 har allerede budt på megen positiv omtale og respons, idet Tommas Jørgensen var blandt de kunstnere, som Gallerie Wolfsen præsenterede på LA Art Show – her var modtagelsen overvældende, det bliver ikke sidste gang værkerne skal til USA.

Dernæst fulgte Art Herning, hvor interessen for Tommas Jørgensens værker ligeledes var stor, så det må siges at være en fin debut på denne messe.

 

Udstilling på Huset i Aalborg

Tommas Jørgensen udstiller i Husets Galleri (24/4 – 21/5)

Om udstillingen skriver Galleriet:
Fra Aalborg er vi stolte af at kunne præsentere et andet stort talent blandt unge danske realister lige nu: Tommas Jørgensen – med en surrealistisk ildevarslende, dragende klar og tydelig maskulin tone i sine værker byder Tommas Jørgensen indenfor i andre virkeligheder. Tommas Jørgensen gør det med en styrke og en sanselighed, der går så tæt på, at man ikke kan undgå at blive berørt af den! Her føler man næsten man kan træde ind en anden dimension og røre ved kranier med sølvtænder og hænder drevet af lys.

Vi er stolte af at huse værker af Tommas Jørgensen i maj i Husets Galleri. Velkommen!

Link til Husets Galleri